Αναγνωρισμένα σεμινάρια πιάνου στο Ωδείο Κόψα

32432543645-53

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο πιάνου της Χριστίνας Σιδηροπούλου στο Ωδείο Κόψα. Η καταξιωμένη πιανίστα και διδάσκουσα στο τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας μετέφερε γνώσεις, μυστικά και φυσικά… μελωδίες σε μικρούς και μεγάλους που έσπευσαν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο.

Οι συμμετέχοντες φρόντισαν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και κανείς δεν έφυγε με λιγότερο από τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς αποκόμισε πολλές γνώσεις και εμπειρίες. Αυτά συνοδεύτηκαν από την βεβαίωση συμμετοχής στο σεμινάριο, που αναμφισβήτητα είναι μία σημαντική προσθήκη στο καλλιτεχνικό βιογραφικό τους.

Πληροφορίες για το Ωδείο λαμβάνετε με ένα τηλέφωνο στο 2531034005 ή στο facebook ΩΔΕΙΟ ΚΟΨΑ. Το Ωδείο Δ. ΚΟΨΑ λειτουργεί στην Κομοτηνή από το 1998. Από τότε με υπευθυνότητα και συνέπεια συνεισφέρει στη μουσική εκπαίδευση της πόλης μας. Βασικός στόχος του Ωδείου είναι η περάτωση των σπουδών στον ελάχιστο δυνατό χρόνο ανάλογα με την προσωπική εργασία και ωριμότητα του κάθε σπουδαστή.

πηγή www.xronos.gr