Μαθητική Συναυλία 2011 Ωδειου Κόψα

kopsas-44Ενθουσίασαν με τις εκτελέσεις τους οι μαθητές του Ωδείου Δημητρίου Κόψα
Και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά

Για άλλη μια χρονιά το Ωδείο Δημητρίου Κόψα έκλεισε τη χρονιά με μια εκδήλωση στην οποία οι μαθητές του δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους επιβεβαίωσαν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε αυτό.

Συγκεκριμένα το ωδείο διοργάνωσε την Κυριακή 22 Μαΐου μαθητική συναυλία στο Πολιτιστικό Κύτταρο, με αξιόλογες επιλογές από το μοντέρνο και το κλασικό τμήμα. Μέσα σε ένα πολύ ζεστό κλίμα, οι μικροί μαθητές ενθουσίασαν με τις εκτελέσεις τους γονείς και πολυπληθές κοινό που τούς χειροκρότησε με ενθουσιασμό επικροτώντας την προσπάθειά τους.

Το πρώτο μέρος κάλυψε η βυζαντινή χορωδία με χοράρχη τον κ. Γρηγόρη Παπαγιάννη, Καθηγητή Βυζαντινολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και διπλωματούχο Βυζαντινής.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ατομικές εκτελέσεις μαθητών αλλά και με duet και trio εγχόρδων και πνευστών! Συμμετείχαν παιδιά από όλα τα επίπεδα, ακόμα και αυτοί που ξεκίνησαν φέτος, αλλά και φοιτητές που μετέχουν ενεργά στα καλλιτεχνικά δρώμενα του ωδείου και κατ’ επέκταση της πόλης μας!

Στο τέλος της εκδήλωσης μαθητές και κοινό ανανέωσαν το καλλιτεχνικό τους ραντεβού για την επόμενη σχολική χρονιά!

Να σημειωθεί ότι το Ωδείο Δ. Κόψα λειτουργεί από το 1998 με τμήματα για ανώτερα θεωρητικά, βυζαντινή μουσική, βιολί, μπουζούκι, κλαρινέτο, πιάνο, αρμόνιο, κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα, ντραμς.