Ξεχώρισε και φέτος το Ωδείο Κόψας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης

30550047_1558954797536407_2096825874_o_1

 

Το φινάλε του φεστιβάλ έγινε με διαγωνισμούς κιθάρας για μικρούς και μεγάλους και το Ωδείο Κόψας ήταν το μοναδικό ωδείο της πόλης με διακρίσεις

Ξεχώρισε και φέτος το Ωδείο Κόψας, με την μελωδική συμμετοχή του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης 2018. Πέρα από την “πλούσια” μουσική ατζέντα και τις πολλές εκδηλώσεις που περιελάμβανε το πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ, η αυλαία του έπεσε με διαγωνιστικό μέρος, το Σάββατο που μας πέρασε.

Μικροί και μεγάλοι κιθαριστές βρέθηκαν στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου,προκειμένου να διαγωνιστούν σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία τους. Η συμμετοχή των κιθαριστών του ωδείου Κόψας ήταν και φέτος εντυπωσιακή και ενδεικτική της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στο ωδείο.

Έτσι, οι κιθαριστές της νέας γενιας πέτυχαν τέσσερις διακρίσεις, μεταξύ των οποίων και δύο πρώτα βραβεία!

Οι διακρίσεις:

1)Κατηγορία έως 11 ετών: Κυριακή Φωτεινιά 2ο Βραβείο, Ροδουσάκης Κων/νος 3ο Βραβείο

2)Κατηγορία έως 13 ετών: Μπαλτζής Δημήτρης 1ο Βραβείο

3)Κατηγορία έως 17 ετών: Λύρατζη Ελένη 1ο Βραβείο

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που διαγωνίστηκαν και ιδιαιτέρως στα παιδιά που ξεχώρισαν με τις διακρίσεις τους! Πολλά συγχαρητήρια  στον καθηγητή Τάσο Λύρατζη για την υπέροχη δουλειά που κάνει. Συγχαρητήρια να δώσουμε και στον Δημήτρη Σβυντρίδη καλλιτεχνικό διευθυντή του φεστιβάλ, για την επιτυχημένη και άρτια οργάνωση.

πηγή: www.xronos.gr