Δύο ημέρες μουσικής πανδαισίας από το Ωδείο Δ. Κόψα!

Το Ωδείο Δ.Κόψα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά και ανανέωσε το ραντεβού του με το φιλόμουσο κοινό της πόλης μας, για τον επόμενο Σεπτέμβρη

xronos010Δύο ημέρες μουσικής πανδαισίας μας χάρισε για ακόμη μια φορά το Ωδείο Δ. Κόψα! Αυτή τη φορά ήταν το πολιτιστικό διήμερο το Σάββατο και την Κυριακή 23 και 24 Μαΐου που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Παπανικολάου. Το κοινό ανταποκρίθηκε και πάλι στο μουσικό κάλεσμα του ωδείου και γέμισε ασφυκτικά και τις δύο ημέρες το ίδρυμα Παπανικολάου καταχειροκροτώντας τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους μαθητές.

xronos011

Το Σάββατο παρουσιάστηκαν ατομικές εκτελέσεις σε πιάνο, αρμόνιο, βιολί και κιθάρα και την Κυριακή η εκδήλωση συνεχίστηκε επιπλέον με ομαδικά σύνολα στις κιθάρες, στο κλασικό τραγούδι, ντουέτα με πιάνο και βιολί καθώς και με τις δύο χορωδίες του ωδείου, τη βυζαντινή και την παιδική χορωδία που έκλεισε και το πολιτιστικό διήμερο του Ωδείου Δ. Κόψα. Όπως μας εξήγησε ο διευθυντής του Ωδείου, Δημήτρης Κόψας, φέτος το ωδείο αποφάσισε η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί σε δύο ημέρες λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων, έτσι ώστε να μπορέσουν οι μαθητές με περισσότερη άνεση να δείξουν την καλλιτεχνική τους πρόοδο. Να θυμίσουμε ότι το Μάρτιο είχε προηγηθεί και ακόμη μία συναυλία του Ωδείου Δ. Κόψα αφιερωμένη στην όπερα και την οπερέτα, μια εκδήλωση μοναδική για τα δεδομένα της πόλης μας.

xronos012Με το πολιτιστικό διήμερο, το Ωδείο Δ. Κόψα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο και αυτή τη σχολική χρονιά και ανανέωσε το ραντεβού του με το φιλόμουσο κοινό της πόλης μας, για τον επόμενο Σεπτέμβρη.

Πηγή: http://www.xronos.gr/detail.php?ID=97815