Ξεχωριστή συναυλία σχημάτων του ωδείου Κόψα

Καθηγητές και μαθητές του ωδείου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και έδωσαν ραντεβού τη νέα σχολική χρονιά.

xronos015

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Παπανικολάου, το πολιτιστικό διήμερο του Ωδείου Δ. Κόψα με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων μαθητών. Ο κόσμος έδειξε το ενδιαφέρον του γεμίζοντας και τις δύο ημέρες την αίθουσα και είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε τα πάντα! Αποσπάσματα όπερας, εννεαμελή ορχήστρα εγχόρδων, παιδική χορωδία, dueta και trio οργάνων, καθώς και μεγάλο αριθμό ατομικών εκτελέσεων στο πιάνο, κιθάρα, βιολί, αρμόνιο, μπουζούκι, τρομπέτα, καβάλι!

Την πρώτη μέρα πήραν μέρος κυρίως οι μικρότεροι μαθητές με ατομικές εκτελέσεις, και τη δεύτερη μέρα τη σκυτάλη πήραν οι πιο προχωρημένοι. Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε και η παιδική χορωδία μαζί με ορχήστρα που ενθουσίασε το κοινό!

Ο κόσμος παρακολούθησε με ενδιαφέρον τη συναυλία, δημιούργησε ένα πολύ θερμό κλίμα και καταχειροκρότησε μαθητές και καθηγητές για την προσπάθειά και τις επιδόσεις τους!

Αυτή ήταν η τέταρτη φετινή συναυλία του Ωδείου Δ. Κόψα, καθώς είχε προηγηθεί η συναυλία του Απριλίου στο Ίδρυμα Παπανικολάου από το τμήμα μονωδίας, που ήταν αφιερωμένη στην όπερα, η θρησκευτική συναυλία στην Αλεξανδρούπολη σε συνεργασία με το Ωδείο Φαέθων Αλεξανδρούπολης και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας και η συναυλία του μοντέρνου τμήματος στις 4 Μαΐου, που άνοιξε τα φετινά Ελευθέρια!

Καθηγητές και μαθητές του Ωδείου Δ. Κόψα άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και δώσανε ραντεβού τη νέα σχολική χρονιά!

Πηγή: http://www.xronos.gr/detail.php?ID=102909