Ένα μουσικό διήμερο που τα είχε όλα

Εντυπωσίασαν το κοινό οι μαθητές του Ωδείου Δ. Κόψα

Στις 21 και 22 Μαΐου το Ωδείο Δ. Κόψα πραγματοποίησε για 2η συνεχόμενη χρονιά το Πολιτιστικό του Διήμερο με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων μαθητών.

Ο κόσμος που γέμισε και τις δύο ημέρες την αίθουσα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε τα πάντα! Αποσπάσματα Όπερας, εννιαμελή ορχήστρα εγχόρδων, παιδική χορωδία, dueta και trio οργάνων καθώς και μεγάλο αριθμό ατομικών εκτελέσεων στο πιάνο, κιθάρα, βιολί, αρμόνιο, μπουζούκι, τρομπέτα, καβάλι!

Το πρόγραμμα που ήταν χωρισμένο σε δύο ημέρες περιελάμβανε ατομικές εκτελέσεις και ντουέτα την πρώτη μέρα, ενώ τη δεύτερη εμφανίστηκαν οι πιο προχωρημένοι μαθητές καθώς και σύνολα οργάνων. Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκε και η παιδική χορωδία μαζί με ορχήστρα που ενθουσίασε το κοινό!

Το Ωδείο Δ. Κόψα πραγματοποιεί κάθε χρόνο την τελική μαθητική του συναυλία δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους μαθητές να παρουσιάσουν την πρόοδο τους αλλά και να αποκτήσουν την πολύτιμη και ωφέλιμη εμπειρία παίζοντας μπροστά σε κοινό!

Αυτή ήταν η 4η φετινή συναυλία του Ωδείου Δ.Κόψα, καθώς είχε προηγηθεί η συναυλία του Απριλίου στο Ίδρυμα Παπανικολάου από το τμήμα μονωδίας, που ήταν αφιερωμένη στην Όπερα, η θρησκευτική συναυλία στην Αλεξανδρούπολη σε συνεργασία με το Ωδείο Φαέθων Αλεξανδρούπολης και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας και η συναυλία του μοντέρνου τμήματος στις 4 Μαΐου, που άνοιξε τα φετινά Ελευθέρια!

Οι μαθητές και οι καθηγητές του Ωδείου Δ. Κόψα άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και δώσανε ραντεβού τη νέα σχολική χρονιά!

Πηγή http://paratiritis-news.gr/details.php?id=180874