Έκλεψε τις εντυπώσεις το πολιτιστικό διήμερο του ωδείου Δ. Κόψα

 

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δείξουν την πρόοδο τους αλλά και να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία παίζοντας μπροστά σε κοινό

Το πολιτιστικό διήμερο του ωδείου Δ. Κόψα για 3η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δύο μέρες με δύο μεγάλες συναυλίες που έκλεισαν με επιτυχία μια ακόμη σχολική χρονιά για τους μικρούς και μεγάλους μαθητές του ωδείου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε μεγάλη ποικιλία από ατομικές και ομαδικές εκτελέσεις. Παρουσιάστηκαν έργα για βιολί, πιάνο, αρμόνιο, κιθάρα, μπουζούκι, κλαρινέτο, τρομπέτα, παραδοσιακό καβάλι, αποσπάσματα όπερας, φωνητικά σύνολα καθώς και σύνολα εγχόρδων αλλά και πνευστών.
Με τη διοργάνωση αυτών των συναυλιών του πολιτιστικού διημέρου, καθώς και των συναυλιών του μοντέρνου τμήματος και του τμήματος μονωδίας που προηγήθηκαν φέτος, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να δείξουν την πρόοδο τους αλλά και να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία παίζοντας μπροστά σε κοινό, όπως μας δήλωσε ο διευθυντής του ωδείου Δ. Κόψας.

Και φυσικά το κοινό τους αντάμειψε με το θερμότερο χειροκρότημά του.
Το Ωδείο Δ. Κόψα λειτουργεί από το 1998 με τμήματα για ανώτερα θεωρητικά, βυζαντινή μουσική, βιολί, μπουζούκι, κλαρινέτο, πιάνο, αρμόνιο, κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα, ντραμς, παραδοσιακά όργανα.

Πηγή xronos.gr